Muokattu: 30.08.2017

Laatulupaus

Laatulupaus

Liikennepalvelut

Möllärin Linjat Oy tarjoaa aikataulun mukaista liikennettä lähinnä itä-Lapissa ja Kemijärvi-Rovaniemi välillä. Tarjoamme lisäksi tilausliikennepalveluja kotimaassa ja ulkomaille.

Tiedottaminen

Reiteistä, aikatauluista ja pysäkeistä saa vuorokohtaisesti tietoa Matkahuollon valtakunnallisesta aikataulujärjestelmästä, ww.matkahuolto.fi tai asiakaspalvelusta p. 0200 4000. Niistä tiedotamme myös kotisivuillamme www.mollarinlinjat.fi ja painetussa aikataulussamme.

Matkaliput ja hinnat

Käytössämme on Matkahuollon lipputuotteet ja hinnottelu. Kuulumme myös Matkahuollon informaatiojärjestelmään. Tiedot lipputuotteista ja hinnoista löytyvät Matkahuollon sivuilta. Lisäksi kuljettajilta voi ostaa kerta- ja meno-paluu- lippuja. Rovaniemi-Kemijärvi-Savukoski ja Rovaniemi-Kemijärvi-Sodankylä vuoroilla voi maksaa myös pankki- ja luottokorteilla.

Ajoneuvot

Charter-autoja

Käytössämme on 14 linja-autoa, 33-56-paikkaisia. Tilausajobussit ovat 50-56-paikkaisia. Bussit huolletaan ja kunnostetaan säännöllisesti.

Asiakastyytyväisyys ja palaute

Nettisivuillamme olevan palautelomakkeen ja muiden asiakaspalautteiden kautta toivomme saavamme tietoa mahdollisista asiakaspalvelun epäkohdista ja kehittämistoiveista. Palautteet käsitellään mahdollisimman pian ja asiakkaalle vastataan. Korvaamme virheellisestä ja puutteellisesta toiminnastamme aiheutuvan välittömän haitan. Hinnan palautuksista ja vahingonkorvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.

Vammaisten ja liikuntarajoitteisten matkustajien käytettävissä olevat palvelut

Automme eivät ole erityisvarusteltuja liikuntarajoitteisia varten eikä meillä ole matalalattiabusseja. Autoon nousun helpottamiseksi autoissamme on apuaskelma tai ns. niiaustoiminto ja kuljettajat avustavat liikuntarajoitteisia matkustajia.


Lähetä viesti

Lähetä viesti tästä. Jätä yhteystietojasi, jos haluat että otamme yhteyttä.

Lihavoidut kohdat pakollisia!

Yhteystiedot
ViestisiAjankohtaista

Ei ajankohtaisia nyt!
Matkahuollon lipunmyynti ja aikataulut

Matkahuollon aikatauluhaku